23948sdkhjf

HTS og Dansk Industri går sammen fra 1. maj 2008

HTS har på sin generalforsamling i går besluttet, at HTS' medlemmer og medlemsforeninger bliver sammenlagt med Dansk Industri den 1. maj 2008.
Dansk Industri og HTS bliver lagt sammen fr a1. maj 2008 og det er en glædelig beslutning, mener DI's formand, Henning Dyremose.

Med sammenlægningen kommer den fremtidige organisation til at omfatte ca. 12.000 virksomheder med godt ½ million medarbejdere i Danmark.

Det nuværende antal observatører fra HTS indtræder som ordinære medlemmer af forretningsudvalg og hovedbestyrelse med virkning fra sammenlægningen den 1. maj 2008 og frem til generalforsamlingen i september 2008. Men allerede tirsdag den 11. marts mødes DI's nye og udvidede hovedbestyrelse for at vælge ny formand for den sammenlagte organisation.

- Jeg meddelte ved Dansk Industris generalforsamling i september i fjor, at jeg agtede at træde tilbage fra formandsposten. Men som følge af arbejdet med at finde et grundlag for en sammenlægning af HTS med Dansk Industri, indvilgede jeg i at blive, indtil dette grundlag var tilvejebragt. Det er det nu, og derfor forlader jeg posten med udgangen af april, siger Henning Dyremose.

Kilde: Dansk Industri

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094