23948sdkhjf

Ny alliance i kølebranchen

Christian Berg AS har overtaget Rosenholm Køleteknik A/S og parterne ser nu frem til at nå nye horisonter inden for køleområdet.
En ny alliance er født inden for kølebranchen. Partnerskabet trådte i kraft ved årsskiftet. Det skriver branchemagasinet ScanRef.

Rosenholm Køleteknik blev etableret i 1991 med speciale i at udvikle, producere og levere ammoniak-køleanlæg til virksomheder over hele verden. Spændet i kundeporteføljen går fra det lille komfortkøleanlæg i butikslokalet til de helt store industrielle ammoniak-køleanlæg på flere MW til store fødevarevirksomheder.

80% af virksomhedens samlede produktion af køleanlæg leveres og monteres i udlandet. Det er særligt inden for fiskeindustrien og mejerisektoren, Rosenholm Køleteknik har leveret køle- og fryseløsninger.

Christian Berg har speciale inden for køling og luftkonditionering og udfører anlæg i alle størrelser og udformninger til danske virksomheder. Firmaet blev etableret tilbage i 1965 og beskæftiger i dag ca. 55 ingeniører og teknikere.

Medarbejderstaben bliver i Rosenholm Køleteknik og forretningsgangene forbliver uændret. Også adressen er den samme, trods det nye partnerskab.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mikrobryggeri har udviklet øl med kunstig intelligens
Pizzakæde går konkurs
Geia Food køber op i Finland
Nordjysk fødevaremillionær har købt sig ind i smykkefirma fra Løvens Hule
Kurt Skare: Jeg er slet ikke færdig
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094