23948sdkhjf

Amerikansk ros til Danish Crown

Danish Crown har netop bestået en omfattende inspektion fra de amerikanske fødevaremyndigheder og alle afdelinger blev godkendt uden anmærkninger.
Efter en større rundtur blev Danish Crowns nye, topmoderne slagteri i Horsens godkendt uden anmærkninger som det sidste i rækken. Forud for kontrollen i Horsens var også afdelingerne i Ringsted, Rønne, Sæby, Holstebro, Herning, Esbjerg, Rødding og Vojens blevet kontrolleret af de amerikanske fødevaremyndigheder.

- Som rosinen i pølseenden kom også Horsens igennem inspektionen - 0 fejl, og USA-rapporten lød; rigtig flot fabrik, forklarer fødevaresikker-hedschef Bent Aalund Olsen, der forklarer, at Dr. Choudry, der forestod inspektioner for de amerikanske fødevaremyndigheder, var fornøjet med det, han så.

- Det var en rigtig god afslutning på USA- inspektionen. Dr. Choudry var meget tilfreds og havde ros til virksomheden, lyder det fra fødevare-sikkerhedschefen, der understreger, at ikke kun Horsens fik pæne ord med på vejen.

- Det er mit helt klare indtryk at rosen gjaldt alle fabrikker. Det har været en fornøjelse at have været med og set det engagement der har været lagt i projektet, fortæller Bent Aalund Olsen.

Danish Crown er verdens største kødeksportør og som sådan underlagt en lang række krav fra de lande, virksomheden eksporterer til. Derfor har de løbende besøg af audit-enheder fra en lang række lande, og den amerikanske inspektion er kun én af dem.

Men amerikanerne har gennem det seneste år hævet kravene til eksportvirksomhederne, og derfor er der gjort et ekstraordinær stor indsats for at leve op til de nye krav.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188