23948sdkhjf

Micro Matic overtager ølslangefabrik

Den fynske producent af fadølsanstikkere har købt en nordirsk virksomhed
Micro Matic har mandag købt ølslangeproducenten Valpar i bestræbelserne på at vokse og yderligere styrke koncernens ølforretning. Det er en gruppe af private investorer i Nordirland, der sælger Valpar.

Det nordirske selskab er en af verdens største producenter af ølslanger, og virksomheden er storleverandør til flere af verdens førende bryggerier. Valpar omsatte sidste år for 125 millioner kroner, og den ordinære drift gav et overskud på 10 millioner.

- Vi kender Valpar fra mange års frugtbart samarbejde, og købet af Valpar giver særdeles god mening for Micro Matic. Vi overtager en sund, veldrevet og overskudsgivende forretning, og vi tror på, at vi ved at benytte Micro Matics stærke salgsnetværk kan medvirke til at hæve omsætningen ganske betragteligt, siger Søren Vilby, CEO i Micro Matic.

- Dertil vil købet styrke Micro Matic på innovationssiden. Vi har anstikkere og koblinger i vores portefølje, men vi har ikke slangen til at forbinde fad og tappehane. Det får vi nu, og vi tager dermed yderligere et skridt mod at kunne levere et komplet system, tilføjer han.

Direktør glæder sig

Læs også: Micro Matic i nyt fadøls-opkøb

Hos Valpar ser administrerende direktør John O’Neill frem til at blive en del af Micro Matic:

Læs også: Robotter redder Micro Matics danske arbejdspladser

- Vi ser købet som en naturlig udvikling for Valpar. Vi har allerede et stærkt samarbejde med Micro Matic, og sammen har vi et utroligt stærkt koncept, hvor vi tilbyder en komplet løsning. Samtidig vil vi fortsat have et betydeligt fokus på udvikling og innovation, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Ledelsen i Valpar fortsætter uændret efter købet, og selskabet vil fortsat have sit hovedsæde i Bangor i Nordirland. Valpar beskæftiger i alt 78 medarbejdere.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078