23948sdkhjf

Færch Plast håber på amerikansk goodwill

Færch Plast får besøg af den amerikanske ambassadør i Danmark, James P. Cain. Han skal på sit visit høre om innovation, bæredygtig produktion og genbrug.
USA’s fornemste repræsentant i landet besøger byen og virksomheden som led i sin ”GenOpdag Danmark Tour,” der i løbet af 2007 og 2008 fører ham rundt i hele landet. Og den sportsinteresserede ambassadør gør det vel at mærke på cykel.

- Vi er naturligvis stolte af, at ambassadør Cain gør holdt hos os, når han runder Holstebro, siger Jens Bornstein, adm. direktør på Færch Plast.

- James P. Cain repræsenterer et af verdens største samfund. Over alt i Nordamerika er der i de seneste år opstået en stærk interesse for miljø og bæredygtighed. Det er områder, hvor vi er førende i branchen, og det vil vi gerne vise ambassadøren, forklarer Færch-lederen.

Et af de produkter, den amerikanske udsending bliver præsenteret for, er det prisvindende koncept AMPET®, der erstatter den traditionelle konservesdåse i metal.

- Det kunne jo tænkes, at ambassadøren viderebragte nogle af vores gode ideer til folk hjemme i USA, siger Jens Bornstein. 80 procent af virksomhedens produktion går til eksport, blandt andet til USA.

Kilde: Færch Plast

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111