23948sdkhjf

Ny flowstyringsventil fra Swagelok SSV-serien

Den seneste nyhed i det store produktsortiment fra Swagelok er den nye flowstyringsventil i Swagelok SSV-serien, som bruges til udtagning af repræsentative prøver fra flere processer til en enkelt analysator.
De modulopbyggede ventiler er kompatible med ANSI/ISA 76.00.02 og kan rumme flere processer på meget begrænset plads. Hver proces kontrolleres af et DDB-modul (dobbelt block og bleed), så forurening undgås, og prøven ikke beskadiges.

Ventilerne er baseret på et modulteknisk koncept og har dobbelt block og bleed funktioner og aktiveringsfunktioner i et eneste kompakt modul. Det reducerer den plads, der er brug for til flowstyringen og den tid, som bruges til installation. Moduler kan tilføjes eller fjernes alt efter, hvilke krav systemerne stiller.

Flowstyringsventilen i SSV-serien er kendetegnet ved et integreret proceskredsløb, som strømliner prøvetagning og udrensning og giver et ensartet udløbsflow. Uanset hvilken proces, der skal tages prøver fra, vil gennemstrømningshastigheden for alle processer altid være ens.

Andre fordele ved flowstyringsventilen i SSV-serien:
  • Speciel ventileret afblæsningskanal, som forhindrer blanding af styreluft og gas
  • Visuelle og taktile indikatorer til kontrol af systemdriften
  • Farve-kodede dæksler til nem identifikation af processer
  • Indløbs- og udløbstilslutninger er 1/8’’ NPT female eller Swagelok MPC-kompatible (ANSI/ISA 76.00.02)
  • Indbygget pneumatisk aktuator, som sørger for periodisk lukning, og som har færre potentielle lækagesteder end de konventionelle ventiler


Magasinet Design News har hædret flowstyringsventilen fra SSV-serien med prisen ”Golden Mousetrap Award” i kategorien ”Bevægelsesstyring, automation og hydraulik”.

Kilde: HYTOR Ventil & Fitting A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094