23948sdkhjf

Problemer med fabrik

Nordens største producent af dyrefoder, Vital Petfood Group, har haft et turbulent år med problemer i forhold til indkøring af en ny fabrik i Hasselager. Det har resulteret i dybe ar på bundlinjen.
Omsætningen for 2007 var stort set uændret på 525 mio. kr. mod 519 mio. kr. året før. Resultatet før skat blev derimod et minus på 33 mio. kr. før skat. Årsagen er problemer med indkøring af den nye fabrik i Hasselager samt dramatiske prisstigninger på råvarerne, skriver dagbladet Børsen.

- Vi fik et uventet turbulent år for koncernen i 2007. For det første blev vi som mange andre i fødevarebranchen ramt af voldsomme prisstigninger på især hvede, som vi ikke har kunnet nå at lægge på vores priser til kunderne. Dernæst har vi haft virkelig store indkøringsproblemer på vores nye fabrik i Hasselager specielt med én bestemt, men meget vital maskintype i produktionen, siger adm. direktør Bo Nørholm til avisen.

Vital Petfood Group med hovedsæde i Hasselager ved Århus og datterselskaber i Norge, Sverige og Finland fremstiller og sælger tørfoder og artikler til kæledyr som hunde, katte, fugle, gnavere, fisk og krybdyr.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.896