23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Stigende fødevarepriser sætter økologien under pres

De stigende priser på madvarer kan lægge en dæmper på det økologiske salg, vurderer forsker i fødevareøkonomi.

- De stigende fødevarepriser sætter vores budget på mad under pres, og derfor vil der være flere, der fravælger økologi. Til gengæld sker der også det, at der kommer mere og mere økologi på markedet. Og det presser priserne ned, så de kommer til at ligge tættere på de almindelige fødevarer, siger Laura Mørk Andersen, der forsker i fødevareøkonomi ved Anvendt Kommunal Forskning.

Hvordan markedet kommer til at se ud, er ikke til at vide, men der er ingen tvivl om, at stigningen i salget af fødevarer ikke vil være helt så stor i fremtiden, lyder det fra fødevareøkonomen.

Kilde: DR Penge

BREAKING
{{ article.headline }}
0.064