23948sdkhjf

Danish Crown atter hærget af brand

Danish Crown blev fredag ramt af endnu en brand i koncernen. Denne gang var det fabrikken i tyske Oldenburg, der blev slemt hærget.
En brand har fredag hærget på Danish Crowns fanrik i Oldenburg. Skaderne er endnu ikke fuldt opgjort, men et område på omkring 20% af den 26.000 m2 store fabrik er berørt. Der er sket omfattende skader på maskiner og installationer i de berørte områder.

- Det er meget uheldigt med endnu en større brand i koncernen, og netop vores fabrik i Oldenburg har en central betydning for både Danish Crown og Tulip. Det er endnu for tidligt at sige noget om brandens omfang og konsekvenser. Vi håber at få et større overblik i løbet af i dag, men en nærmere gennemgang af skaderne bliver først mulig, når politiet har frigivet området, siger Jens Haven Christiansen, divisionsdirektør hos Danish Crown.

Brandårsagen undersøges nærmere i dag mandag.

Fakta om Oldenburg
Både Danish Crown og Tulip har aktiviteter i Oldenburg. Danish Crown har ca. 300 medarbejdere i en udbeningsafdeling og producerer desuden færdigpakkede produkter til detailhandelen. Tulip Food Company har en omfattende bacon- og pølseproduktion. Tulip beskæftiger ca. 350 medarbejdere på fabrikken i Oldenburg.

Fabrikkens samlede areal er på ca. 26.500 m2 – incl. kontorlokaler. Tulip Food Company råder over ca. 15.300 m2. Danish Crowns udbeningsafdeling udgør ca. 2.500 m2 og detailpakke-afdelingen ca. 8.700 m2.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128