23948sdkhjf

Danæg inviterer nordmænd indenfor

I et nyt strategisk samarbejde får norske Nortura SA og Danæg mulighed for at producere på hinandens produktionsanlæg.
Danæg-koncernen og det norske børsnoterede selskab, Nortura SA har igennem mange år haft et tæt samarbejde.

Dette samarbejde bliver nu yderligere styrket med en ny strategisk aftale, der overordnet har til formål at styrke begge koncerners vækstsmuligheder indenfor ægkategorien i de kommende år.

Aftalen omhandler bl.a. produktion af nye produkter på hinandens produktionsænlæg. Begge selskaber er i dag i besiddelse af helt særligt og investeringstungt produktionudstyr, og den nye aftale skal derfor bl.a. sikre en optimering af begge selskabers produktionskapacitet samtidig med at samarbejdet giver mulighed for lancering af nye spændende produkter i flere forskellige distributionskanaler.

- Samlet set er vi meget tilfredse med den nye aftale med Nortura, der er en stærk og velkonsolideret samarbejdspartner. Aftalen passer rigtigt godt sammen med vores øvrige aktiviteter i Norden, og er derfor endnu et vigtigt strategisk tiltag for at blive Nordens ledende markedsaktør inden for ægkategorien. Danægkoncernen har udviklet sig positivt i de senere år, og denne udvikling ønsker vi at fortsætte med den nye aftale udtaler Danægs koncernchef, Jann Dollerup Vig Jensen.

Om Nortura SA

Nortura SA er et børsnortoret norsk andelsselskab, der driver slagterier og andre forarbejdningsanlæg i tilknytning til kød og æg. Virksomheden blev oprettet som en fusion mellem Gilde Norsk Kød og Prior Norge i 2006, og har hovedkontor i Oslo.

Selskabet ejes af omkring 18.000 landmænd. Årlig omsætning er ca. 20 mia. nkr. De vigtigste mærker i selskabet er Gilde (rødt kød) og Prior (hvidt kød og æg).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093