23948sdkhjf

Dan Agro ny ejer af Hedegaard

Det står nu fast, at Dan Agro Holding bliver den nye ejer af Hedegaard A/S. Svenske Lantmännen har netop solgt sine aktiebeholdning til det dansk-norske konsortium.
Lantmännen solgte tirsdag sin aktiepost på 26 procent til Dan Agro Holding, der nu ejer mindst 57 procent. Det skriver Nordjyske Stiftstidende i dag.

- Budgivningen kom til et niveau , som vi anså for at være for højt, hvorpå vi trak vores tilbud tilbage, og vi vælger nu at sælge vores aktiebeholdning i Hedegaard, siger Per Strömberg, koncernchef i Lantmännen.

Først torsdag morgen har konsortiet det fuldstændige overblik over, hvor stor en del af Hedegaard man ender med at eje, oplyser bestyrelsesformand Christian Junker til avisen.

Lantmännen meddelte senere igår tirsdag, at selskabet har øget sin aktiebeholdning i det tyske grovvareselskab HaGe Kiel fra 25 til 35 procent og dermed forstærket sin internationalisering. HaGe Kiel har virksomheder i Nordtyskland og Polen, omsætter for 8,8 milliarder danske kroner og har 1600 medarbejdere.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141