23948sdkhjf

Kunderne vilde med Stauning Whisky

Lagrene tømt efter nyhed om kæmpe-investering
Nyheden om, at verdens største producent af øl, vin og spiritus, engelske Diageo, er på vej med en investering på 100 millioner kroner i Stauning Whisky, har gjort danskerne vilde med whiskyen fra destilleriet ved Ringkøbing Fjord,

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som har talt med en stribe forhandlere af Stauning Whisky. Deres lagre blev tømt i rekordfart, efter at Diageo-nyheden kom ud for et par uger siden.

- Jeg var overbevist om, at vi havde rigeligt til julehandlen. Men vi fik pludselig kunder i England, som kun ville have den vestjyske whisky, siger indehaveren af Vild med Vin i Holstebro, Peter H. Pedersen, til dagbladet. Han driver en af Danmarks største online vinbutikker og konstaterer, at bestillingerne i netbutikken pludselig "gik amok".

Også hos selve Stauning Whisky er lagrene tømt - 1.000 flasker var klar til salg, og de var revet væk på tre dage. Dermed må Staunings mange fans nu vente en rum tid, før de kan få fingre i flere af de populære dråber: Der kommer først nye leverancer fra Stauning til foråret, konstaterer Dagbladet Ribgkøbing-Skjern.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078