23948sdkhjf

- Danish Crown og Arla? Nej tak!

Mastodonterne har ikke en chance på Fødevarefestival
Med lokale fødevarefestivaler otte steder i Danmark i 2016 - og med tilsammen titusindvis af besøgende - har ægteparret Sisse Hansen og Jimi Kristensen fundet en formel, der virker. Og formlen er ifølge Jimi Kristensen først og fremmest baseret på en helt enkel tankegang:

- Vi vil gøre en forskel for de lokale fødevareproducenter. Virksomheder som Danish Crown og Arla ville aldrig blive repræsenteret, selv om de ville betale mere. Vi vil til hver en tid vælge den lille, lokale producent i stedet for, fastslår festivalarrangøren.

- Ekstremt meget fokus

Han er ikke i tvivl om, at det netop er det lokale, der har gjort Fødevarefestival til en succes.

- Vi har ekstremt meget fokus på lokale producenter. Vi skaber en platform for dem, og det kan folk lide. Dermed har vi også ramt en trend, idet forbrugerne gerne vil vide, hvor deres fødevarer kommer fra, og gerne vil have kvalitet, siger Jimi Kristensen.

Netop det særlige fokus på lokale varer var også afgørende for, at Hørbygård Gods ved Holbæk blev valgt som hjemsted for den første Fødevarefestival på Sjælland næste år, idet der med Jimi Kristensens ord er "en masse fødevareproducenter" i Holbæk-området.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25