23948sdkhjf

Ib Kunøe overtager DAN-Palletiser

DAN-Palletiser, som producerer palleteringsudstyr til Europas førende virksomheder, er solgt til Consolidated Holdings A/S. Ib Kunøe vil fortsætte internationaliseringen af virksomhedens produkter.
Baggrunden for ejerskiftet er, at ledelsen i DAN-Palletiser har ønsket et generationsskifte for at sikre firmaets fremtid. Allerede for 1½ år siden begyndte virksomhedens aktionærer derfor at forberede salget af DAN-Palletiser i et samarbejde med konsulentfirmaet Atrium Partners, som er specialiseret i at sælge virksomheder.

DAN-Palletisers administrerende direktør, Knud Jensen, oplyser, at valget af Consolidated Holdings ikke har været nogen tilfældighed. Knud Jensen har i mange år kendt og beundret Ib Kunøe, som en dygtig forretningsmand, der forstår at drive forretning på en måde, der både giver økonomiske resultater, og som giver plads til medarbejdernes trivsel.

- Der er ikke mange erhvervsledere i Danmark, der som Ib Kunøe har formået at skabe et selskab som Consolidated Holdings, der i dag besidder store aktieposter i børsnoterede it-selskaber som fx Ementor, Columbus IT, Danware og Mondo – samt adskillige unoterede virksomheder, der spænder over alt fra Hi-fi til reklamevirksomhed. Virksomhederne har tilsammen over 6.000 medarbejdere og en omsætning på over 16 mia. kr. Det synes jeg er imponerende, siger administrerende direktør Knud Jensen, der fortsætter i stillingen.

Skærpet lovgivning øger behovet for pallelastere
Det er forventningen, at den nye ejerstruktur vil understøtte virksomhedens fortsatte ekspansion, ikke mindst på de internationale markeder.

- Jeg har været i virksomheden siden 1976 og været administrerende direktør de sidste 22 år, så jeg kender markedet indgående. Det er afgørende fremover at have en kapitalstærk ejer i ryggen, når man vil gøre sig gældende internationalt, siger Knud Jensen, DAN-Palletiser.

Ib Kunøe ser frem til at kunne præge DAN-Palletiser og forventer at kunne øge efterspørgslen på virksomhedens priodukter.

DAN-Palletiser har en af de hurtigste pallelastere på verdensplan, og produktsortimentet dækker pallelastere og pakke- og palletransportanlæg, blandt andet til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, samt grafisk og kemisk industri.

Kilde: DAN-Palletiser

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142