23948sdkhjf

Ardo giver stadig underskud

Belgisk-ejede Ardo i Nyborg er stadig en underskudsforretning. Virksomheden forarbejder blandt andet frosne grøntsager under navnet Frigodan.
I 2007 indbragte forretningen i Nyborg et underskud før skat på 1,9 mio. kr. Året før var resultatet 13,4 mio. kr. før skat. Omsætningen lå stabilt på 395 mio. kr.

Store sparerunder har hjulpet på indtjeningen, oplyser dagbladet Børsen.

Ardo A/S i Danmark producerer og markedsfører en bred vifte af dybfrosne grøntsager og grøntsagsbaserede færdigretter dels under Frigodan mærket og dels som private label. 80 pct. af salget sker på det danske marked.

Ardo koncernen har siden begyndelsen af 1990’erne gennemgået en markant udvikling. I de seneste år er antallet af medarbejdere mere end femdoblet til nu ca. 2.800. Koncernens årsomsætning udgør ca. 3,6 mia. kr. Omkring 17 % af det samlede salg af frosne grøntsager i Europa distribueres af Ardo koncernen og Ardo er således en af Europas absolut førende udbydere af frosne grøntsager og færdigretter.

I dag har Ardo koncernen egne fabrikker i flere europæiske lande bl.a. Danmark, England, Holland, Frankrig, Portugal, Spanien og Belgien. Hertil kommer yderligere en række salgsselskaber i andre lande.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094