23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Undersøgelse: Salmonella i hver tiende gris

EFSA, The European Food Safety Authority, har offentliggjort en undersøgelse, der viser, at der findes Salmonella i hver tiende slagtegris i EU.

Salmonella er den næststørste årsag til sygdom blandt europæere på grund af fødevare. Alene i 2006 blev 160.649 europæere ramt af en Salmonella infektion.

En af årsagerne til de mange Salmonella infektioner, skal ifølge EFSAs undersøgelse findes i de europæiske slagtegrise.

Resultaterne i EFSAs undersøgelse, der belyser årene 2006-2007, skal hjælpe Europa Kommisionen med at sætte målsætninger for, hvordan Salmonella reduceres hos de europæiske slagtegrise.

Kilde: EFSA - www.efsa.europa.eu

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03