23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fra chokolade til italiensk is

Luksuschokoladefabrik udvider med italiensk is.

Chokoladefabrikken Chokol’art i Videbæk er siden åbningen sidste efterår blevet en stor succes. Manden bag forretningen vil nu også føje italiensk is til egenproduktionen.

- Der er jo store sæsonudsving i chokolade-salget. Højsæsonerne er jul og påske. Men om sommeren er der stille. Derfor spekulerede jeg over, hvad vi kunne supplere med. Og is var oplagt. Is-sæsonen hænger fint sammen med chokoladens højsæson. Og restauranter bruger jo is hele året, forklarer iværksætter Søren Kousgaard til dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Han bruger de samme smagsingredienser som i de mest populære i chokolader.

I dag betjener han selv maskinerne i isproduktionen, men bliver det lige så stor en succes som med chokoladen må han ud at hyre nye medarbejdere.

Kilde: Dagbladet Ringkøbing-Skjern

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094