23948sdkhjf

Ny divisionsdirektør til Danish Crown

Den 1. august i år tiltræder Morten Petersen, 46 år, stillingen som divisionsdirektør for svinekødsdivisionen i Danish Crown. Morten Petersen indtræder i koncerndirektionen og afløser i løbet af efteråret Jens Haven Christiansen, som har valgt at fratræde efter 40 år i slagteribranchen.
Morten Petersen kommer senest fra en stilling som indkøbsdirektør i Dansk Supermarked, hvor han har været ansat siden 2003. Bag sig har han en karriere, der tæller forskellige funktioner i fødevareindustrien i Danmark – herunder Jensen Food Group, Kelsen A/S, Arla Foods og Dandy (nu Gumlink).

- Det er ikke nogen let opgave at følge efter Jens Haven Christiansen, men i Morten Petersen har vi fundet en person, der kan løfte den mangeartede og udfordrende opgave, der i disse år tegner afsætningen af svinekød på verdensmarkedet, siger koncerndirektør for Danish Crown Kjeld Johannesen.

Allerede i det tidlige forår meddelte Jens Haven Christiansen, at han ønsker at fratræde, når der er fundet en passende afløser, og det vil ske i månederne efter Mortens Petersens tiltræden.

- Jeg har igennem en årrække beskæftiget mig med fødevareindustri og hurtigt omsættelige varer – herunder stærke varemærker. Derfor kommer Danish Crown som en naturlig fortsættelse – og som en mulighed for at arbejde i en meget spændende virksomhed, siger Morten Petersen, som i de første måneder skal lære virksomheden at kende indefra.

Morten Petersen er 46 år, han er gift og har to børn og er bosat i Odder.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112