23948sdkhjf

Fortsat drama i Danisco-salg

Nordzucker frygter, at roeproducenterne ikke spiller med åbne kort og det dermed kan gå hen og spænde ben for en tysk overtagelse af Daniso Sugar.
Tyske Nordzucker og franske Tereos afleverede igår deres endelige bud på Danisco Sugar. Sukkerroeproducenternes opråb får nu Nordzucker til at frygte en unfair afslutning på kampen om det fremtidige ejerskab af den danske sukkerproducent.

Ifølge Børsens oplysninger har Nordzucker lavet et tilbud til roeproducenterne, hvor den tyske sukkerproducent tilbyder de danske og svenske roeproducenter ejerskab af op til 49,9 pct. af Danisco Sugar, hvis Nordzucker ender med at købe selskabet. Tyskerne mener samtidig, at de kan tilbyde bedre afregningspriser end Tereos.

Nordzucker erfarer efterfølgende, at tilbuddet aldrig er landet på bestyrelsesbordet, men er endt hos roeproducenternes formand Jørn Dalby. Meget tyder på nuværende tidspunkt på, at franskmændene har opnået størst sympati fra roeproducenterne, men mandag vil Danisco i forbindelse med offentliggørelse af regnskab komme med en update på situationen .

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078