23948sdkhjf

Michelin-stjerne gæster Foodexpo

Restaurant Substans har kokkereret sig til en Michelin-stjerne, og i tre dage flytter Substans sin restaurant til Foodexpo i Herning
Den aarhusianske Restaurant Substans er netop blevet hædret med en Michelin-stjerne, og til nordens største fødevaremesse, Foodexpo, flytter restauranten 6.-8. marts ind i MCH Messecenter Herning. Det sker som en pop-up-restaurant med økologisk Michelin-mad.

Mens der sandsynligvis bliver rift om bordbestillingerne hos Restaurant Substans, efter at Aarhus-restauranten netop igen har hentet en Michelin-stjerne, er bordbestilling ikke nødvendig, når man besøger pop-up-udgaven på Foodexpo.

- Vi glæder os til at komme ud af de vante omgivelser til Foodexpo i Herning. Vi håber at kunne give gæsterne en god oplevelse af Substans i et helt andet postnummer. Vi vil gerne give de besøgende en smagsprøve på, hvad vi kan med gode danske økovarer, siger indehaveren af Restaurant Substans, René Mammen.

Team-arbejde i køkkenet

Michelin-restauranten Substans findes i Øko-hallen Hal E, hvor de besøgende kan smage Michelin-mad fra det nydanske/franske gourmetkøkken med økologisk mad inspireret af årstiderne. Her vil restauranten dele ud af sin økologiske madglæde.

- Det er fantastisk, at vi har mulighed for at vise en restaurant med Michelin-stjerne frem til Foodexpo i Herning. Vi glæder os til at se, hvad indehaver René Mammen har at byde på og til at se hele Substans-teamet arbejde i køkkenet, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, MCH Messecenter Herning









Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125