Nordens største fødevaremesse bliver endnu større

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Menuen er kæmpestor, når Foodexpo inviterer inden for i Herning

Foodexpo-messen, som foregår i MCH Messecenter Herning 6.- 8. marts, har i år flere end 485 udstillere tilmeldt.

Sidst, udstillerantallet lå på det niveau, var i 2008, hvor i alt 478 udstillere deltog. Ved den seneste Foodexpo i 2014 var der 420 udstillere.

- Vi er superstolte over den opbakning, Foodexpo oplever fra hele branchen, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard.

Hun glæder sig også til et aktivitetsprogram, som tæller blandt andet foredrag fra førende fødevare- og sundhedseksperter, DM og nordiske mesterskaber for kokke og tjenere, paneldebat om madspild samt trendzonen Hede Hotel.

De mange udstillere fordeler sig rundt i otte messehaller og fem temaområder; Øko-hallen, Madspild & Sundhed, Gastronomitorvet, Butikstorvet og WineExpo.

Nye udstillere

Blandt de helt nye udstillere denne gang er det italienske kaffemærke Lavazza:

- Foodexpo er et vigtigt sted for Lavazza Danmark Food Service at være. Vi har pr. 1. januar 2016 udvidet vores aktiviteter, og på messen kan vi over for hele branchen og de besøgende slå det fast. Der møder vi desuden de kontakter, vi rigtig gerne vil have fat i, siger Trade Marketing Manager for Lavazza Danmark Food Service Henriette Linderoth.

Blandt andre nye udstillere finder man det hæderkronede firma Louis Poulsen. På messen ønsker virksomheden at dele ud af sin mangeårige knowhow:

- Lamperne og lampernes udtryk kan være med til at understrege stil og arkitektur i et rum. Man kan virkelig lave rigtig, rigtig meget hygge med lys. siger Mette Rygaard, pr- og marketingansvarlig hos Louis Poulsen.

Foodexpo forventer 25.000 besøgende fra hele branchen.










Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Smækker med døren for Just Eat: Vi kan ikke overleve

Klassisk chokoladeproducent er i fremgang

Det lukkede Metro får stadfæstet sin bøde

Efter strejke: Lufthavnens madarbejdere får rettigheder tilbage

Orkla sælger K-Salat til Stryhns

Mælkepulver efter alle robotkunstens regler

Hundested-virksomhed har satset benhårdt på automation

Nyhedsbrev

Studerende har lavet en kødportal

Ny filetfabrik vil give Danmark friskere fisk

Royal Norden Seafood satser mest på rødspætter

Industribageruddannelse flot fra start

Luft driller Højer Pølser

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

DLG flytter hovedkontoret fra København til Fredericia

Bodylabs proteinsucces er sat til salg

Medie: Arla er oplagt som køber af producenten af kosttilskud og berigede fødevarer

Blodbad på vej: Mille bygger ny fabrik

Regner med at fordoble omsætningen i 2018

Håndværksbager med stordriftsfordele

Foodpeople: Man kan godt kalde sig en håndværksbager, selv om man omsætter for over 100 millioner kroner om året

Pakkerobotter står højt på ønskelisten

Ny kæmpetørrer tager over i Thyborøn

Bornholmsk chips-eventyr tager fart

McDonald's klar med kødfri burger

- Det her er simpelthen fødevarernes bungy jump

At spise melorme er både skræmmende og megafedt, mener nye producenter i Aalborg

Aalborgensiske insektfolk er tæt på det store gennembrud

Crickster klar med ovnkapacitet til 1.400 larveglas om dagen

BC Catering fordobler lager

Andesalg satte rekord

Her laver de ost til tre millioner pizzaer hver eneste dag

Det samme personale kunne pludselig producere tre gange så meget

ISS sætter sig tungt på soldatermad

Årets restaurantchef: Intet uden mit team

Ny cateringdirektør på plads hos Løgismose Meyers

S: Danmark skal kæmpe for nedre EU-grænse for selskabsskat

Roskilde får stort fødevarecenter

Bornholm afslører: Ny madfestival til sommer

Aalborgensisk kulturgrund får madmarked

HKScan skuffer i tredje kvartal

Billund-firma flytter og udvider

Chefprofil skifter: Fra Lars Løkke til Danish Crown

Ærgerlig bager: Derfor kom der metal i vores kiks

Få virksomheder hopper på bonusordninger for flygtninge

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RS Components har nu PSoC 6 Bluetooth LE-udviklingssæt fra Cypress

Preeflow-familien vokser med ny mikrodispenser

Morgenmøde om fødevareudvikling

Erhvervslejemål fra kr. 400/m²

AVN Hydraulik på Ajour 2017

Q-System kåret til Gazelle virksomhed 2017

Digitalisering fører til øget konkurrence

Del din eksportviden med andre kollegaer fra Vandbranchen

Opnå økonomiske fordele og mere tilfredse kunder

Miniature gear fra ZF Danmark

Prisstærke plastspande til fødevarer

AxFlow fører stort set alt i Filtre, Riste og UV systemer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Gazelle virksomhed

Fuldstændig fyldninglinjer fra Trepak International AB

ALPMA osteriudstyr

E-bog: Vejledning til limning af kompositmaterialer

AVN Hydraulik på Ajour 2017

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kranservice: se hvorfor Muehlhan vælger Fyns Kran Udstyr

Denico Food Ingredients på Fi Europe 2017 fra den 28-30 November

Temadag omkring ”Grønne” krom(VI) frie overflader på aluminium

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Væskefiltrering – med effektivitet og dokumentation i fokus

Lær at genbruge dine konstruktioner - deltag på Inventor iLogic – Produktko...

Send til en kollega

0.25