23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Amerikanerne har fået smag for Paradis

Den danske isproducent har succes med friske produkter




















Begge veje















Isproducenten Paradis har fundet et nyt paradis - i Los Angeles i Californien. Paradis Is har allerede fem butikker derovre, og fem andre er hastigt på vej. Og ambitionen er flere endnu. For frisklavet is er ikke noget, amerikanerne kender. - De kender industri-is som for eksempel Ben & Jerrys, de kender yoghurt-is, men håndlavet og friskproduceret is med gode råvarer i, det kender de ikke, siger Martin Andersen, der er administrerende direktør i Paradis. - Det er på linje med New Nordic-stilen. Folk ønsker det nordiske, og de ønsker gode råvarer, siger direktøren til DR Østjylland. Og inspirationen går begge veje. Amerikanerne kan godt lide krydderier i is, og det har inspireret Paradis til at kreere nye smagssammensætninger, der også går i Danmark. - Vi har en is med karamel og salt. For nogle år siden ville det ikke have været i danskernes smag, men nu er det en af de bedst sælgende i Danmark, og den har vi taget fra USA, siger Martin Andersen. Paradis har 53 butikker i Danmark. Firmaet blev grundlagt i Aarhus i 2000.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125