23948sdkhjf

Harboe godt ud af kvartalsregnskab

Harboe er kommet godt ud af regnskabsårets første kvartal. Mens konkurrenterne hos Royal Unibrew for nyligt måtte nedjustere, meddeler Skælskør-bryggeriet, at de fastholder forventningerne til resten af året.
Harboe kan fremvise et kvartalsregnskab, der dækker over perioden fra 1. maj 2008 til 31. juli 2008, hvor omsætningen er steget 14,4 procent til 431,6 millioner kroner, mens resultatet af den primære drift er steget fra 11,3 millioner kroner i samme periode sidste år til 17,1 millioner kroner i første kvartal i år. Koncernens resultat før skat blev på 15,6 mio. kr. mod 10,1 mio. kr. året før.

Med denne positive start på den nye regnskabsperiode venter Harboes ledelse, at fastholde det forventede resultat i intervallet 35-45 millioner kroner.

Koncernen vil fortsat fokusere på produktudvikling inden for koncernens kerneforretning og der vil i de kommende måneder blive introduceret yderligere specialprodukter, som primært middel til fortsat vækst og værdiskabelse. Herudover fortsætter udvikling og lancering af nye juice og smoothies produkter til en fortsat styrkelse af dette område, hedder det i meddelelsen.

Kilde: Harboes Bryggeri A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063