23948sdkhjf

Travlhed på Svendborg-tapperi

Efter Pernod Ricard overtog V&S Group fra den svenske stat, er der sket store forandringer på vin- og spiritustapperiet i Svendborg. Robotter og automationsløsninger overtager i stigende grad produktionen, men fabrikschef Palle Skov ser optimistisk på fremtiden.
Der er i dag 180 ansatte plus vikarer i travle perioder på Pernod Ricards tapperi i Svendborg. Trods de massive investeringer i automationsløsninger frygter medarbejderne ikke for deres job. Og fabrikschef Palle Skov tror da heller ikke på, at medarbejderstaben bliver reduceret.

- Efter købet er der begyndt at ske fjernelse af dobbeltfunktioner inden for salg, markedsføring og administration. Men som produktionsvirksomhed er vi fri for dobbeltfunktioner, siger Palle Skov, der samtidig er overbevist om, at de meget store investeringer, der løbende er foretaget på virksomheden i Svendborg over de senere år og fortsat finder sted, vil være garant for, at tapperiet fortsat skal ligge i Svendborg.

Pernod Ricard har nemlig ikke anden produktion i Norden. Tapperiet i Svendborg betjener således Finland, Island, Skandinavien og Nordtyskland.

Kilde: Fyns Amts Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094