23948sdkhjf

DSM og Novozymes lancerer nyt foderenzym til fjerkræindustrien

DSM og Novozymes lancerer enzymproduktet RONOZYME® ProAct, den første rene protease til fjerkræindustrien. Produktet opfylder kravene til moderne slagtekyllingefoder og sænker foderudgifterne takket være maksimal proteinudnyttelse, øget næringsværdi og forbedret ydeevne hos dyrene.
RONOZYME® ProAct frigør næringsværdien i en lang række foderproteinkilder ved at supplere aktiviteten af fordøjelsesenzymer som pepsin og pankreatiske proteaser. Med dette produkt understreger DSM og Novozymes deres lederposition gennem innovation på foderenzymområdet.

De stigende råvarepriser sætter fjerkræindustrien under pres i disse tider. De højere foderudgifter reducerer indtjeningen og belaster hele industrien. Dette nye foderenzym dæmmer effektivt op for producenternes stigende foderudgifter.

RONOZYME® ProAct lanceres først i Brasilien, men registreringsprocessen er iværksat på globalt plan. RONOZYME® ProAct er det seneste i en lang række af RONOZYME®-enzymprodukter og er fuldt kompatibelt med fytaser og andre almindeligt anvendte foderenzymer.

Hele sortimentet af RONOZYME®-foderenzymprodukter er udviklet inden for alliancen mellem DSM Nutritional Products og Novozymes og er den mest komplette foderenzymportefølje inden for foderindustrien.

- Alliancens vision er at udvikle innovative enzymer til foderindustrien ved at kombinere de to selskabers styrker. RONOZYME® ProAct er et perfekt eksempel på virkeliggørelsen af denne vision, siger Peter Christensen, Alliance Manager hos Novozymes.

- Novozymes- og DSM-medarbejdere i flere lande verden over har arbejdet sammen om udviklingen af dette produkt, og sammen har vi skabt en virkelig innovativ løsning til foderindustrien, tilføjer Christos Antipatis, Alliance Manager hos DSM Nutritional Products.

Kilde: Novozymes

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094