23948sdkhjf

Skee Ismejeri optimist trods nedgang

Sjællandsk miniput har ledig kapacitet og tro på fremtiden
De tre medarbejdere på Skee Ismejeri på Sjælland, med indehaver Jørgen Nielsen i spidsen, måtte notere sig en nedgang i både bruttofortjeneste og resultat i 2015.

Regnskabsåret endte med et resultat både før og efter skat på 119.000 kroner mod 188.000 året før, mens bruttofortjenesten faldt fra 962.000 til 860.000 kroner.

Jørgen Nielsen betegner i regnskabet resultatet og udviklingen som tilfredsstillende, selv om han for et år siden havde ambitioner om at fordoble både top- og bundlinje i 2015. Han nævner, at omsætningen og dermed resultatet i stedet er faldet lidt som følge af udskiftninger i kundekredsen.

Skee Ismejeri er i gang med at udbrede kendskabet til virksomhedens proteinberigede flødeis, som udgør cirka 30 procent af produktionen. Det er et produkt, som Jørgen Nielsen har store forventninger til, og blandt andet derfor er han ikke bekymret over, at ismejeriets kapital på 125.000 kroner er tabt, og at egenkapitalen er på minus 1,3 millioner kroner.

- Selskabet har fortsat fri produktionskapacitet og dermed mulighed for at øge omsætning og indtjening, uden at der skal foretages investeringer. Ledelsen forventer i 2016 en stigning i omsætning og indtjening, konstaterer indehaveren i regnskabet.












Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094