23948sdkhjf

Ny administrerende direktør til SCF Tecnologies

Karsten Felsvang har valgt at gå på pension og fratræder dermed som administrerende direktør i selskabet. Hans afløser er udpeget og starter op pr. 1. november.
Karsten Felsvang, CEO i SCF Technologies A/S har ønsket at gå på pension og fratræder som administrerende direktør i selskabet. Som ny administrerende direktør er udpeget Ulrik Jensen. Pr. 1. november 2008 består SCFs direktion således af Ulrik Jensen, CEO, og Erik Winther, CFO.

Ulrik Jensen er 42 år og har igennem flere år arbejdet med udvikling af tidligfase teknologivirksomheder som leder, bestyrelsesmedlem og aktiv investor. Han har senest arbejdet med en række investeringer for Syddansk Kapital herunder bl.a. iMotions og Medotech. Ulrik Jensen er civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en mastergrad i management fra Stanford University.

- Ulrik vil sammen med SCFs øvrige direktion og en dygtig medarbejderstab og ledergruppe forestå den fortsatte udvikling og kommercialisering af SCFs teknologier. SCF er samtidig tilfreds med, at Karsten Felsvang i en periode er til rådighed for SCF for at deltage i færdiggørelsen af en række spændende projekter, som han har været med til at udvikle, udtaler N.E. Nielsen, bestyrelsesformand i SCF.

SCF Technologies udvikler og kommercialiserer superkritisk teknologi til forædling af produkter, forbedring af processer og fremstilling af intelligente materialer. Selskabet blev stiftet i 2003. Dets aktier er optaget til handel og officiel notering på NASDAQ OMX København. SCF Technologies’ patentanmeldte teknologier anvender naturlige stoffer som vand og kuldioxid til at skabe bæredygtige industrielle løsninger på samfundsmæssige problemer som affald og oliemangel. Løsningerne har stort indtjeningspotentiale og skræddersyes i tæt samarbejde med kunder, som ofte er betydende virksomheder primært inden for avancerede materialer og energi.

Kilde: SCF Tecnologies A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063