23948sdkhjf

Danisco styrker sin strategiske platform

Danisco A/S underskrev i går en aftale om om køb af det amerikanske agro-biotekselskab Agtech Products Inc. til en samlet pris på 42 mio. US-dollar målt på EV.
Administrerende direktør i Danisco Tom Knutzen udtaler:

- Med købet af Agtech udbygger vi vores førende position inden for kulturer til et nyt område af foderindustrien, som giver os gode muligheder for at skabe yderligere værdi for vores kunder. Opkøbet vil også styrke vores ambition om at blive en førende leverandør af sundheds- og ernæringsløsninger til den animalske landbrugsproduktion og resten af fødekæden - fra jord til bord - og er et vigtigt skridt i vores strategi om at etablere en platform for øget vækst.

Handlen forventes afsluttet ved udgangen af 2008 og ventes at have en neutral effekt på Daniscos driftsresultat i det første regnskabsår.

Agtech beskæftiger sig med udvikling, produktion og teknisk anvendelse af mikrobielle produkter til foderindustrien. Selskabets produkter omfatter mikroorganismer til foder, dvs. produkter, der indeholder levedygtige, gavnlige mikroorganismer, der forbedrer dyrenes fordøjelse og trivsel. Andre produkter omfatter ensilage-konserveringsmidler og mikrobielle produkter til behandling af husdyraffald samt en ny linje af kulturer til brug for fødevaresikkerhed.

Kilde: Danisco A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094