23948sdkhjf

Fokuseret indsats inden for sporbarhed

Sporbarhed er blevet et nøgleord i bestræbelserne på at sikre en fremtidig dokumenteret fødevarekvalitet. Øresund Food Network sætter fokus på emnet med en konfrence i København i dag.
Fødevaresektoren står over for nye udfordringer i form af information og kommunikation om produktets kvalitet. Sporbarhed kan blive den nye måde at sikre tillid til produktet og forbedre de oplysninger, der lever op til forbrugerens ønsker.

Øresund Food Network har på den baggrund arrangeret konferencen: Sporbarhed som den fremtidige dokumentation og kommunikation om fødevarekvalitet, der finder sted i København i dag.

- Den såkaldte RFID-teknologi åbner muligheder for, at forbrugerne kan komme endnu tættere på fødevarernes historie. Samtidig vil sporbarhedskoden kunne opfylde dets originale formål – nemlig at sikre forbrugerne mod sundhedsskadelige fødevarer, siger Eva Kjer Hansen til dagbladet Børsen.

Hun ser et kæmpe potentiale i teknologien som redskab til at sikre kvaliteten, men det er nødvendigt at samle og fokusere indsatsen, vurderer hun.




Kilde: Øresund Food Network / Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065