23948sdkhjf

Skal du på FoodPharmaTech08?

Du har stadig chance for at fortælle branchen, at du deltager på FoodPharmaTech08 i Messecenter Herning 11.-13. november. Process Supply sætter fokus på messen i det daglige nyhedsbrev, hvor du har en unik mulighed for at få spalteplads til spændende produktomtaler.
Som optakt til FoodPharmaTech08 præsenterer Process Supply i tiden op til messen en række af de nyheder og produkter, man vil kunne finde på messen.

Så er du ved at brænde inde med en messenyhed, som vil interessere Process Supplys læsere, er du velkommen til at sende den til redaktør Kamilla Bøgelund Hansen på kbh@industri-supply.dk .

Om FoodPharmaTech
FoodPharmaTech er Nordeuropas førende fagmesse inden for fødevare- og farmaceutisk industri. Den seneste messe i 2007 slog alle rekorder med over 36.000 nettokvadratmeter udstillingsareal og 350 udstillere. Af mere end 9.000 besøgende kom 17 % fra udlandet.

Messen har et unikt koncept, som ikke ses andre steder i verden – nemlig et trekløver med tre stærke og vigtige spillere. Først procesteknologi og packaging til fødevareindustrien. For det andet procesteknologi og packaging til farmaceutisk industri. Og som det tredje er Landsmejeriudstillingen – Scandinavian Dairy Show, som også er verdens største udstilling af bedømte mejeriprodukter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078