23948sdkhjf

SCF Technologies fastholder forventninger om stort underskud

Udviklingen og kommercialiseringen af SCF Technologies’ produkter går efter planen, og Herlev-virksomheden fastholder derfor sine økonomiske forventninger efter tredje kvartal.
Helt efter planen var det også småt med indtægter i tredje kvartal for SCF Technologies. Omsætningen udgjorde 230.000 kr. hidrørende fra fakturering af tidsforbrug på delaktiviteter i Grundfos-projektet. Omsætningen i årets første tre kvartaler udgør hermed 613.000 kr., der ligeledes stammer fra det igangværende udviklingsprojekt med Grundfos. Resultatet før skat for de første ni måneder af 2008 er et underskud på 15,9 mio. kr.

Samtidig forløber kommercialiseringen af virksomhedens produkter efter planen. Inden for Advanced Material-segmentet forhandler man for øjeblikket med flere interesserede licenstagere til vinduesproduktet ShineOn. Inden for Energy-segmentet har man på et pilotanlæg gennemført et længerevarende driftsforsøg med succes, og her leder man fortsat efter en egnet partner.

På den baggrund har man valgt at fastholde forventningerne for hele 2008. Her forventes fortsat ingen væsentlig omsætning samt en EBITDA på minus 22 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078