23948sdkhjf

Nestlé aflægger stor ordre hos GEA Niro Gruppen

GEA Niro Gruppen skal levere en aseptisk PET flaske-fyldelinje til en værdi af 10 mio. euro til Nestlé i USA. Ordren skal leveres i løbet af 2009.
Proceslinjen inkluderer alt udstyr til sterilisation, rensning, påfyldning og påsætning af låg på PET flasker. Anlægget skal installeres i Nestlés produktionsfacilitet i byen Anderson i den amerikanske delstat Indiana, hvor GEA Procomac tidligere har installeret fem anlæg med den samme teknologi. Italienske GEA Procomac, der har modtaget ordren, er en del den verdensomspændende GEA Niro Gruppen.

Fyldelinjen skal anvendes til en ”functional food”‐drik. Functional food er levnedsmidler med naturlig forekomst af helbreds‐fremmende stoffer eller levnedsmidler, hvor sådanne stoffer er tilsat, eller hvor den naturlige forekomst er øget.

Massimo Beretta, direktør for GEA Procomac, som blev tilkøbt af GEA Niro Gruppen i 2006, understreger, at det er fundamentalt for virksomhedens udvikling at være en del af GEA Niro Gruppen:

- GEA Procomac har nu adgang til en bred portefølje af de teknologier, som er GEA Niro Gruppens eksper‐tise. Herudover kan vi trække på det fælles salgs‐ og servicenetværk verden over og på den måde styrke vores markedsposition.

Nestlé i USA har udtrykt vilje til at arbejde sammen med GEA Niro Gruppen om lignende projekter i fremtiden.

Om GEA Niro Gruppen
GEA Niro Gruppen udvikler, designer og markedsfører produktionsanlæg til mejeri‐, bryggeri‐, fødevare‐ samt den kemiske industri. Med en omsætning på mere end 10 milliarder kr. og ca. 4.000 medarbejdere fordelt på datterselskaber i mere end 40 lande er GEA Niro Gruppen globalt førende inden for industrielle procesanlæg til de pågældende industrier. GEA Niro Gruppen har med over 500 danske medarbejdere hovedsæde i Søborg, og Gruppen indgår som en selvstændig division (GEA Process Engineering) i GEA Group AG. GEA Group AG er en international koncern, børsnoteret på tyske MDAX og med hovedsæde i Bochum, Tyskland. GEA havde i 2007 en omsætning på 39 milliarder kroner og mere end 19.500 medarbejdere.

Kilde: GEA Niro Gruppen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079