23948sdkhjf

Produktnyt: Kombinationsvægt til fødevareindustrien

BILWINCO præsenterer state-of-the-art kombinationsvægte, fyldeværktøj samt bakkedispensersystem på åres FoodPharmaTech messe i Messecenter Herning. Fokus er på hygiejne, fleksibilitet og kapacitet
BILWINCO viser kombinationsvægten BW114W – en 14 hovedet vægt, der er designet til den våde fødevareindustri. BW114W afvejer portionsstørrelser op til 1000 g med en hastighed på op til 130 portioner pr. minut. Vægten vises på et mobilt stativ med hæve-/sænkefunktion. Mobiliteten betyder stor fleksibilitet i produktionen, da maskinerne således kan udnyttes på flere forskellige pakkelinier.

Endvidere har mobiliteten stor betydning for rengøringsvenligheden. Vægten kan fjernes helt fra proceslinien, således at vægt og pakkemaskine kan rengøres hver for sig. Alle komponenter er IP67 og tåler dermed højtryksspuling samt anvendelse af de mest almindelige rengørings- og desinfektionsmidler.

Høj kapacitet kombineret med uovertruffen nøjagtighed
Endvidere vises high-speed kombinationsvægten BW128W, der er udviklet og designet specielt til den våde fødevareindustri, hvor der er behov for komplicerede, fleksible integrationer mellem vægt og pakkemaskine. Den afvejer ferske og frosne fødevarer i portionsstørrelser på 50-500 g med en kapacitet på op til 260 portioner pr. minut, og med uovertruffen nøjagtighed. Det er muligt at dele maskinen op til mixproduktion eller evt. med to udløb til fyldning i to eller flere baner. Alle BILWINCOs maskiner er designet med henblik på hurtig og effektiv rengøring.

Effektiv og præcis fyldning i dybtræksemballage
Det udstillede fylde- og fordelerværktøj kan integreres med alle typer dybtrækkere. Det er i hvert enkelt tilfælde tilpasset produkt, emballage samt pakkemaskine, hvorved sikres, at produktet fyldes korrekt i emballagen og præsenteres perfekt, samt at forseglingsfladerne holdes frie for produktrester. Et hygiejnevenligt design sikrer hurtig og let rengøring. Værktøjet kan leveres på hjul, så det nemt kan flyttes til en anden pakkelinie eller helt væk fra pakkelinien mhp. rengøring. Systemet findes også til duo-pack løsninger.

Nyhed – udstyr til bakkedispensering og bakketransport
Som en del af veje-pakkeløsninger tilbyder BILWINCO nu også udstyr til automatisk bakkedispensering og bakketransport. Dette vises ligeledes på FoodPharmaTech.

Dispenseren leverer bakker til BILWINCO fyldeværktøjet med en kapacitet på op til 120 bakker pr. minut. Den kan håndtere bakker af hvilken som helst størrelse og form. Udstyret er nøje tilpasset den produktion og proces, hvori det indgår, hvilket bl.a. indebærer, at omstillingstiden fra en bakkestørrelse til en anden ligger på under 1 minut. Rengøringsvenligheden er i top ligesom ved alt andet BILWINCO udstyr. Den automatiske tilførsel af emballage sikrer lavt personaleforbrug i processen og samtidig høj kapacitet, hvorved tilbagebetalingstiden bliver meget kort.

Kilde: BILWINCO

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078