23948sdkhjf

Carsoe køber sig til Norge

Den nordjyske producent af procesudstyr, Carsoe, vil være en endnu større aktør på udstyr ombord på fisketrawlere. Nu køber man sig til platform i Norge ved at overtage nøjagtigt halvdelen af aktierne i norske Steel Tech, som er hjemhørende i kystbyen Ålesund. En væsentlig by for den norske marinesektor.

Steel Tech arbejder især med rådgivning og design af procesudstyr ombord, men er i grunden en totalleverandør, som hidtil har skaffet de fysiske løsninger til sine kunder hos underleverandører.

Med Carsøes indtræden bliver den fysiske produktion lagt permanent i Aalborg. At gå ind i Steel Tech skal være en vej til mere af broderlandets marked.

- Det er en virksomhed, der består af to gamle fiskere, som er gode til 3D-tegning. De har været i gang siden 2003 og kendt deres kunder i over 20 år. Så man kan sige, at vi køber nogle værdifulde relationer i Norge, som vi ikke før har haft, siger salgs- og forretningsdirektør Jeppe Christensen, Carsoe.

- Og så kan nordmænd godt lide at handle med nordmænd. Det samme kan danskere med danskere.

I Norge glæder Steel Tech sig også over aftalen.

- Vi har stået ved en skillevej i forhold til virksomhedens udvikling, men har i Carsoe fundet den rette partner, der gør os i stand til at videreudvikle Steel Techs spidskompetencer i den rette retning, siger medejer Stein Kjerstad.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094