23948sdkhjf

Generationsskifte gennemført hos underleverandør

Rutek A/S, der fremstillerer rustfrie rør- og stålkonstruktioner til bl.a. levnedsmiddelsektoren, farmaceutisk og kemisk industri, gennemfører planlagt generationsskifte.
Maskiningeniør Martin Bak har overtaget Randers-virksomheden Rutek A/S pr. 1. nov. 2008. Dermed er det længe planlagte generationsskifte nu en realitet for den rustfri stålindustris dedikerede underleverandør og samarbejdspartner, Rutek A/S.

Rutek A/S blev etableret i 1980 af civilingeniør Ivar Lildal og har siden fremstillet og monteret rustfrie rør- og stålkonstruktioner til bl.a. levnedsmiddelindustrien, farmaceutisk og kemisk industri samt energisektoren. I 1993 tog sønnen Steen Lildal over, og efter 15 år ved roret har han nu valgt at give styringen sikkert videre:

- Jeg er meget tilfreds med hele forløbet omkring overdragelsen af Rutek til Martin, og jeg er overbevist om, at Martin vil fortsætte Ruteks virke til stor tilfredshed for vores kunder, medarbejdere og leverandører. Martin vil komme til at løfte Rutek gennem en mere målrettet salgsindsats end tidligere; og da han ligeledes overtager en sund virksomhed med en god og stabil medarbejderstab samt stor ordrebeholdning, er jeg tryg ved at give stafetten videre, fortæller den nu tidligere ejer, Steen Lildal.

Specialfremstilling og fleksibelt produktionsapparat
Rutek A/S, der kan fejre 30 års jubilæum i 2010, står som så mange andre produktionsvirksomheder over for en række spændende nye udfordringer og prioriteringer i de kommende år. Ruteks nye ejer, Martin Bak, har et solidt kendskab til jern- og maskinindustrien og ser lyst på fremtiden for virksomheden og de 20 medarbejdere:

- Det er almindeligt kendt i branchen, at Rutek er en af de få virksomheder, der kan producere de specialprodukter, som man ellers ikke kan få fremstillet andre steder. Yderligere har virksomheden opbygget et fleksibelt produktionsapparat, der i samspil med vores højtkvalificerede medarbejdere sikrer kunderne korte leveringstider og optimal kvalitet”, fortæller den nytiltrådte ejer, Martin Bak.

Ny ejer med erfaring og stærkt netværk
Martin Bak er uddannet maskiningeniør ved Århus Teknikum og har i en årrække beskæftiget sig med strategisk salg og rådgivning til jern- og maskinindustrien. Han har yderligere drevet selvstændig virksomhed inden for udvikling og produktion af maskiner og teknik til samme branche. Efter udfordringerne med opstart af egen virksomhed har han nu ønsket at indtræde i et mere etableret foretagende. De brancherelevante erfaringer har givet Martin Bak et stort indblik – og ligeledes værdifuldt netværk – i Ruteks industri og marked.

Kilde: Rutek A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079