23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Storsæson for specialøl

For danske specialøl-bryggerier er julen årets vigtigste øl-sæson. Her ligger godt 30 procent af salget.










Julemåneden er den tid, hvor danskerne eksperimenterer mest med nye ukendte øl, viser en ny undersøgelse, som Userneeds har gennemført for GourmetBryggeriet. Det skriver Business.dk. Ifølge Userneeds undersøgelse foretrækker 54 procent af danskerne special-juleøl, når de fylder indkøbskurven med øl i månederne op til jul. Juletiden er dermed blevet årets vigtigste måneder for Danmarks næsten 100 specialølsbryggerier. I 2007 vurderede Det Danske Ølakademi, at antallet af danske julebryg var vokset fra et par håndfulde til 140 forskellige slags.

Kilde: Business.dk

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094