23948sdkhjf

Ny formand for Danske Slagterier

Danske Slagteriers bestyrelse har valgt gårdejer Asger Krogsgaard til ny formand for organisationen.
Asger Krogsgaard er 41 år. Han har været landmand siden 1991 og driver et landbrug ved Ringkøbing med 1.700 søer og en årlig produktion af ca. 10.000 slagtesvin. Han er medlem af bestyrelsen i Danish Crown og Dansk Svineproduktion samt formand for Hatting KS. Han har siden 2006 været kommitteret medlem af Danske Slagteriers bestyrelse.

Asger Krogsgaard siger:

- Det er en stor opgave, som jeg er meget stolt over at blive valgt til. Danske Slagterier er en stærk organisation med mange dygtige medarbejdere, og jeg ser meget frem til samarbejdet, ligesom jeg ser frem til et godt samarbejde med landbrugets øvrige organisationer.

- Den absolut vigtigste opgave vi står overfor, er at sikre at både svineproducenterne og deres virksomheder har ordentlige konkurrencevilkår og rammebetingelser, så der også i fremtiden både kan produceres og slagtes svin i Danmark. Samtidig er det vigtigt, at primærproduktionen og fødevareproduktionen passer til den tid, vi lever i - både når det handler om at sikre de økonomiske vilkår for branchen, og når det handler om at være opmærksomme på forbrugernes krav til os.

Asger Krogsgaard afløser Bent Claudi Lassen, der efter ni år som formand har besluttet sig for at stoppe for at koncentrere sig om sit kandidatur til Europaparlamentet for Venstre. Asger Krogsgaard har samtidig valgt at udtræde af Dansk Svineproduktions bestyrelse, hvor han afløses af gårdejer Erik Larsen.

Kilde: Danske Slagterier

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079