23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Dansk Kernefrugt vil øge holdbarheden på frugt

Dansk Kernefrugt, der er en sammenslutning af 92 danske frugtavlere, er klar til øge frugternes holdbarhed ved at gasse dem med midlet ”smartfresh”.

Såfremt forbrugerne er med på idéen om at øge holdbarheden på den danske frugt, står Dansk Kernefrugt klar til at benytte sig af midler, der kan få æbler til at holde sig 14 dage længere.

- Vi afventer, at kæderne og grossisterne er med. Og det kræver, at forbrugerne er med. Er de det, er vi med som i resten af verden, forklarer direktør Lauritz Balle fra Dansk Kernefrugt til P4 Sjælland.

Kilde: P4 Sjælland

BREAKING
{{ article.headline }}
0.112