23948sdkhjf

Bestyrelsen i Curalogic anbefaler en likvidation af selskabet

På baggrund af udviklingen på de finansielle markeder og ikke mindst de store fald i kurser for børsnoterede biotekselskaber, har Bestyrelsen i Curalogic besluttet at anbefale investorerne, at Curalogic likvideres, og at værdierne betales tilbage til investorerne.
Bestyrelsen vil snarest indkalde til en ekstraordinær generalforsamling til behandling af forslaget om likvidation af
selskabet.

I januar 2008 indledte Curalogic en søgeproces efter nye udviklingsprojekter, og ledelsen har siden da været i dialog med et meget stort antal danske og udenlandske biotekselskaber. Baseret på en detaljeret evaluering blev 7 af disse
selskaber vurderet til at opfylde de kriterier, Curalogic har opstillet og tidligere kommunikeret. Disse selskaber har været genstand for en detaljeret videnskabelig og forretningsmæssig gennemgang samt forhandlingsforløb, men det
har ikke været muligt for bestyrelsen at komme til enighed i nogen transaktioner.

På denne baggrund samt de meget svære finansielle markeder har Bestyrelsen i Curalogic besluttet at anbefale investorerne, at Curalogic likvideres, og at den resterende likvide beholdning betales tilbage til investorerne. Bestyrelsen vil snarest indkalde til en ekstraordinær generalforsamling til behandling af forslaget om likvidation af selskabet.

Forslaget fra Bestyrelsen vil indebære, at selskabet træder i solvent likvidation, og i denne situation er provenuet pr. aktie på nuværende tidspunkt estimeret til at være i intervallet DKK 4,60 og 4,80 under forudsætning af:

a) At likvidationen vil blive igangsat ved udgangen af december 2008 med en estimeret likvid beholdning på ca. DKK 281 mio.
b) 3.246.976 warrants bliver udnyttet (warrants med en udnyttelseskurs under den nuværende aktiekurs) mod
betaling af DKK 6,1 mio. til selskabet.
c) Omkostninger til afvikling og likvidation er ca. DKK 6 til 8 mio., og at ingen uforudsete begivenheder influerer på opnåelse af dette.

Den likvide beholdning ultimo 2008 estimeres til ca. DKK 281 mio. I forbindelse med en likvidation af Curalogic vil der være en række omkostninger forbundet hermed såsom udløbsomkostninger på diverse kontrakter, herunder omkostninger forbundet med at være et børsnoteret selskab, lønninger til medarbejdere i opsigelsesperioden, udgifter til advokater og revisorer m.v. Ledelsen skønner, at de samlede omkostninger i forbindelse med en afvikling og likvidation af Curalogic vil udgøre ca. DKK 6 - 8 mio. Dette medfører, at det forventede likvidationsprovenu ved en likvidation af Curalogic kan anslås til ca. DKK 273 til 275 mio.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125