23948sdkhjf

Frokostfirmaet indgår samarbejde med Roomservice Norge

Et samarbejde mellem Frokostfirmaet og Roomservice, skal være med til at ændre frokost- kulturen i Norge.
Frokostfirmaet med base i København har en kernekompetence, som er, at levere varieret og kvalitetsbevidst frokost til virksomheder rundt om i landet. Igennem det seneste år er kapaciteten udviklet i et omfang, der har betydet, at der nu leveres frokost til flere områder af Sjælland, samt i Aarhus og omegn – og dette vurderes kun til at være begyndelsen, da efterspørgslen er stigende.

Konceptet består i, at en række særligt udvalgte køkkener, leverer en varieret frokostordning, til en fordelagtig pris. Frokostfirmaets egne chauffører leverer derfra frokosten ud i tidsrummet mellem 10 og 12 – en præcis levering af serviceminded personale, som er tilpasset kundernes individuelle behov. Generelt er kunden altid i centrum og selve frokostordningen bliver, så vidt det er muligt, tilpasset efter de specifikke behov.

Optimering af frokostkulturen
Nordmændenes frokostkultur minder i høj grad om danskernes, og Frokostfirmaet er derfor stolte af, at kunne præsentere, at de i september 2016, kan annoncere deres samarbejde med Roomservice i Oslo. Her vil de i samarbejde stå for at levere samme koncept ud til de norske medarbejdere, under navnet Lunchtime.
Roomservice Norge har eksisteret i mere end 12 år og har stor erfaring indenfor blandt andet catering og madudbringning til både virksomheder og private. Servicen er i højsæde og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Det nyetablerede samarbejde er derfor et rigtig fint startskud for Lunchtime. Her får Oslo og omegn mulighed for en varieret frokost, fra en række dygtige og professionelle cateringkøkkener, leveret lige til døren. Kvaliteten er i top og der arbejdes på at imødekomme den individuelle kundes behov for smag, kvalitet og variation. Ingen dage er ens og frokosten er derved med til at skabe et højdepunkt for arbejdsdagen.

Lunchtime er allerede et populært koncept og efterspørgslen forventes at stige kraftigt i de kommende år. Et spændende skridt i retningen mod et internationalt frokostkoncept.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11