23948sdkhjf

Frokostfirmaet indgår samarbejde med Roomservice Norge

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Et samarbejde mellem Frokostfirmaet og Roomservice, skal være med til at ændre frokost- kulturen i Norge.

Frokostfirmaet med base i København har en kernekompetence, som er, at levere varieret og kvalitetsbevidst frokost til virksomheder rundt om i landet. Igennem det seneste år er kapaciteten udviklet i et omfang, der har betydet, at der nu leveres frokost til flere områder af Sjælland, samt i Aarhus og omegn – og dette vurderes kun til at være begyndelsen, da efterspørgslen er stigende.

Konceptet består i, at en række særligt udvalgte køkkener, leverer en varieret frokostordning, til en fordelagtig pris. Frokostfirmaets egne chauffører leverer derfra frokosten ud i tidsrummet mellem 10 og 12 – en præcis levering af serviceminded personale, som er tilpasset kundernes individuelle behov. Generelt er kunden altid i centrum og selve frokostordningen bliver, så vidt det er muligt, tilpasset efter de specifikke behov.

Optimering af frokostkulturen
Nordmændenes frokostkultur minder i høj grad om danskernes, og Frokostfirmaet er derfor stolte af, at kunne præsentere, at de i september 2016, kan annoncere deres samarbejde med Roomservice i Oslo. Her vil de i samarbejde stå for at levere samme koncept ud til de norske medarbejdere, under navnet Lunchtime.
Roomservice Norge har eksisteret i mere end 12 år og har stor erfaring indenfor blandt andet catering og madudbringning til både virksomheder og private. Servicen er i højsæde og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Det nyetablerede samarbejde er derfor et rigtig fint startskud for Lunchtime. Her får Oslo og omegn mulighed for en varieret frokost, fra en række dygtige og professionelle cateringkøkkener, leveret lige til døren. Kvaliteten er i top og der arbejdes på at imødekomme den individuelle kundes behov for smag, kvalitet og variation. Ingen dage er ens og frokosten er derved med til at skabe et højdepunkt for arbejdsdagen.

Lunchtime er allerede et populært koncept og efterspørgslen forventes at stige kraftigt i de kommende år. Et spændende skridt i retningen mod et internationalt frokostkoncept.
Mere om: Frokostfirmaet
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nu åbner Danmarks nye pantfabrik

Food Park har fokus på fremtidens fødevarer

Antallet af lokale varer er eksploderet hos AB Catering

Endnu et vinkup i København: Tyve vidste, hvad de skulle tage

Veganerforudsigelse holdt stik

Nyhedsbrev

15.397 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Se billederne: 5.000 fødevarefolk på spil i Aalborg

Online Avis Arkiv

Svaneke løfter omsætning med alkoholfri øl

Thise-direktøren om teknik: Jeg er meget overrasket

Nye kartoner, gamle farver

Carlsberg plages af nye anklager om korruption i Indien

Ny isfabrik laver ingen ens bøtter

Mavefornemmelsen sagde nej, da Mammen ville købe

Han har altid haft is i maven

1

Lidl standser salg af turbokyllinger

Erhvervspark fortsætter knopskydning

Mikroalger på vej ind i plantebøffen

Esbjerg Street Food klar med åbningsdag

Thise klar med splinterny plantedrik om få uger

- Gul ost? Det lader vi andre om at lave

Milliontyveri: Michelin-restaurant lænset for dyre vine

Rawbite næsten fordobler overskuddet

Millionudgift: Bryghus udvider med 11 tanke

Arla dropper genmodificeret foder til køer

Nu skal der sættes strøm til fødevareindustrien

Arla næsten klar med plantedrikke

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlige spegepølser

1

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Danish Food Cluster klar til Christiansborg

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Rømø Shellfish får grønt lys til at fortsætte østers-eventyret

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Bryggeri klar med en anti-voldtægts-øl

Lokal slagter lander aftale med Coop

Analyse: Virksomhedsledere vil jagte ansatte i år

Coca-Cola-automat byder på 117 forskellige læskedrikke

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Styrk dit brand på DiaLabXpo 2020

Er du træt af vand i kælderen?

Heldet følger de velforberedte - også i automationsprojekter

Estimator søges for support til Intern Salg

Fokus på produktionsmetode

SMC giver kunderne ro på i 2020

HCS tilbyder opbevaring af pallegods i Glostrup

Strategi for din messe.

Mere end 250 udstillere er klar til FoodTech 2020

Hvad kendetegner en viking?

Kom til verdens første live demonstration af PALOMAT® AMR

Fugtresistent Cyanoacrylat Lim

Se hvorfor et kursus i Sikker Anhugning kan være en god ide

Intern sælger med lyst til at arbejde med kraner

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal rådgives?

Sådan får dine kasserede tekstiler ny nytteværdi

Teknologisk Institut ruster op på holdbarhed

Sådan implementerer du ISO 45001 standarden...

Siemens frigiver Simatic PCS neo V3.0 til salg og levering

Indretning af storkøkken, Amin Skov er specialist

Mangler du et stationært tankanlæg?

Iltning af biofiltre indenfor Aqua kulter

Omfattende Panduit program

Ny version af ROB-EX er klar til download

Nye trends og tendenser indenfor bagværk - se dem på messen

Send til en kollega

0.172