23948sdkhjf

Ejer forlader direktørposten hos Aasted

Tredje generation af Aasted-familien overlader roret til mand udefra.
Den familieejede producent af maskiner til chokoladeproduktion skifter ud på ledelsesgangen. Allan Aasted har været på posten som administrerende direktør gennem de seneste tyve år. Nu overlader han roret til Piet Tæstensen, der har været i virksomheden i knap 11 år – de seneste ni år som vicedirektør og produktionsdirektør.

Årsagen er den store vækst, som maskinproducenten har gennemgået. Væksten kræver flere ressourcer på ledelsesgangen.

- Vi tror, at vi ved at fokusere og dedikere vores tid og energi, er I stand til at vokse sammen, skriver Allan Aasted i en pressemeddelelse.

I følge pressemeddelelsen træder Allan Aasted nu ind i bestyrelsen som næstformand. Ny bestyrelsesformand bliver Jan Ranners, der har samarbejdet med Aasted-familien gennem to generationsskifter som advokat og rådgiver.

- Vi tror på et aktivt ejerskab og de unikke løsninger og kunderelationer, vi har bygget gennem næsten 100 år, skriver Allan Aasted, der har været ansat i familievirksomheden i mere end tredive år, i pressemeddelelsen.

Aasted var i seneste regnskabsår inde i lidt af et stormvejr. 2015-regnskabet viste i et fald på 89 millioner kroner i omsætningen, der landede på knap 470 millioner kroner. Samtidig faldt indtjeningen med 61 millioner kroner til et resultat før skat på 9 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078