23948sdkhjf

Emballageproducent indstiller produktion i Horsens

Den australskejede danske emballageproducent Amcor Flexibles Denmark har i dette regnskabsår tabt 41,2 millioner kroner på lukningen af sin fabrik i Lyngby. Produktionen bliver nu også indstillet på fabrikken i Horsens som følge af overkapacitet og benhård priskonkurrence.
Amcor Flexibles Denmark er kommet ud af 2007/08 med et resultat på minus 17,6 millioner kroner ud af en samlet omsætning på 869,4 millioner kroner. Resultatet er negativt påvirket af 41,2 millioner kroner som følge af afviklingen af fabrikken i Lyngby. Lukningen forventes at blive tilendebragt i det kommede regnskabsår.

Desuden venter emballageproducenten nu at skære yderligere ned.

- Markedet for fleksibel emballage lider fortsat under overkapacitet og hård priskonkurrence. Derfor er det besluttet, at vore ekstruderings-aktiviteter i Horsens skal afvikles. Egenproducerede film vil herefter blive indkøbt fra andre virksomheder i Amcor-koncernen, siger adm. direktør Per Nørgaard, Amcor Flexibles Denmark, i regnskabet.

Amcor Flexibles Denmark producerer og sælger fleksible emballager til fødevare-, tobaks- og medicinalindustrien med produktion på fabrikkerne Amcor Flexibles Otto Nielsen i Lyngby, der er i gang med at blive lukket ned, og Amcor Flexibles Raackman og Amcor Flexibles Europouch, som begge ligger i Horsens.

Kilde: Årsrapport 2007/08

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125