23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevarebranchen, der i denne uge melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster
Baresso Coffee A/S
John Erik Nylén er indtrådt som bestyrelsesformand hos Baresso Coffee A/S i stedet for Carl Tomas Ekroth, der dog bliver i bestyrelsen. Samtidig er Nickolas Krabbe Bjerg indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kenneth Piero Luciani (kilde: CVR).

Baresso er en kæde af espresso- og kaffebarer.

CBP A/S
Oscar Alexander Grahn og Karin Møller Brown, sidstnævnte er valgt af medarbejdere, er tiltrådt i bestyrelsen for Cbp A/S i stedet for Anne With Damgaard og Søren Bregnhoved Jensen (kilde: CVR).

CBP A/S er leverandør af ingredienser til bagerier.

C&D Foods (Denmark) A/S
Thomas Francis Stephenson er tiltrådt som formand i bestyrelsen for C&D Foods (Denmark) A/S i stedet for John Paul Finnerty (kilde: CVR).

C&D Foods (Denmark) A/S producerer dyrefoder

Dagrofa ApS
Geir Bjarne Hov og Truls Fjeldstad Vingolfveien er kommet ind i bestyrelsen for Dagrofa ApS i stedet for Runar Hollevik og Sverre Rune Kjær (kilde: CVR).

Dagrofa er leverandør af dagligvarer til detailsektoren.

Dansk Design Center ApS
Formand Michael Kragh Rasmussen har erstattet tidligere formand Lars Mikkelgaard-Jensen og Anne-Louise Sommer i bestyrelsen hos Dansk Design Center ApS (kilde: CVR).

Dansk Design Center udvikler og formidler viden om design og arbejder for at fremme brugen af strategisk design i danske virksomheder og offentlige institutioner.

Det Danske Spiritus Kompagni A/S
Kenneth Hamnes er tiltrådt i bestyrelsen for Det Danske Spiritus Kompagni A/S i stedet for Rune Olav Midtgaard (kilde: CVR).

Det Danske Spiritus Kompani A/S står for salg, markedsføring og distribution af Aalborg Akvavit, Høker og Gammel Dansk.

Friland A/S
Signe Marie Wenneberg er indtrådt i bestyrelsen hos Friland A/S (kilde: CVR).

Friland A/S er salgsselskab for landmænd som arbejder med produktion af frilandsgrise, kødkvæg i frilandskoncepter samt økologisk drift af kvæg og grise.

LSG Sky Chefs Danmark A/S
Steffen Michael Heiner Rosch har erstattet Andreas Guido Kowalski i bestyrelsen og direktionen hos LSG Sky Chefs Danmark A/S (kilde: CVR).

LSG Sky Chefs Danmark A/S er catering-leverandør til luftfartsselskaber.

Lundsøe Køl & Frys A/S
Formand Leif Bang er fratrådt bestyrelsen hos Lundsøe Køl & Frys A/S (kilde: CVR).

Lundsøe Køl & Frys A/S tilbyder en komplet lager- og logistikløsning indenfor temperaturregulerede fødevarer.

Selecta A/S
Formand Jan Sten Otto Drakenberg og Curt Mikael Johansson Holmertzhar erstattet tidligere formand Catherine Margareta Sahlgren og Helene Wibom i bestyrelsen hos Selecta A/S (kilde: CVR).

Selecta A/S er leverandør af kaffeautomater

Skjødt Køletektik A/S
Dennis Wessberg Larsen har erstattet Elly Irene Bang Skjødt i bestyrelsen hos Skjødt Køleteknik A/S (kilde: CVR).

Skjødt Køleteknik A/S dimensionerer, projekterer, monterer og servicerer alle typer køle-, frost-, ventilations- og airconditionanlæg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094