23948sdkhjf

Ingen massefyringer hos seafood-producent

Trods det negative årsregnskab, frygter adm. direktør i Royal Greenland ikke den store fyringsrunde. Antallet af medarbejdere er løbende blevet tilpasset.
Årsregnskabet fra Royal Greenland er især negativt påvirket af indkøring af en stor fabrik i Polen samt stigende omkostninger til råvarer, energi og emballage. Derudover er den grøndlandske del af virksomheden påvirket af faldende reje- og hellefiskemængder, nedgang i trawlernes fangst på grund af isvinter i Grønland samt mindre tildeling af torskekvote end forventet, fortæller Royal Greenland administrerende direktør Flemming Knudsen og bestyrelsesformand Peter Grønvold Samuelsen i en fælles udtalelse til Berlingske Business.

Seafood-producenten tjente også mindre i sidste regnskabsår grundet at de stigende omkostninger ikke kunne lægges på priserne på færdigvarerne på grund af den øgede konkurrence i fiskebranchen. Men det negative resultat og uroen på finansmarkederne skal ikke få koncernes ansatte til at frygte for deres job.

Flemming Knudsen fortæller til Nordjyske Stiftstidende, at Royal Greenland i årets løb har reduceret funktionærstaben med mellem seks og otte procent og han tror ikke finanskrisen kommer til at ramme hårdt, da produktsortimentet både indeholder luksusvarer og billige produkter.


Kilde: Berlingske Business / Nordjyske Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078