23948sdkhjf

Door System rammer plet med energibesparende porte

Door System trodser stagnationen på det danske marked og vækster stort på salget af energibesparende porte til køle- og frostlagre. Virksomheden har formået at firedoble omsætningen de seneste fire år, og der er ingen umiddelbare tegn på, at udviklingen stopper her.
Hos Hasselager-virksomheden Door System mærker man ikke krisen kradse:

- Med fokus på muligheder har vi satset benhårdt på at udvikle døre- og porttyper der honorerer præcis de krav og ønsker, som vi kunne forudse, at vores kunder ville fokusere på, fortæller salgschef Mads Borne.

Disse ønsker er ifølge Mads Borne: Understøtte et lavt energiforbrug, stor funktionalitet og effektiv afvikling af logistikken. Globalt set bliver der i dag brugt mere energi på at køle ned, end på at varme op.

Energibesparende porte
Door System har derfor løbende udviklet specielt hurtiggående rulleporte og heriblandt en isoleret version, der både holder på energien, når den er lukket og samtidig kører så hurtigt, at tiden hvor den står åben er absolut minimal.

Hos Door System havde man ventet at sælge fem af de nye porte det første år, men salgstallene har overrasket meget positivt.

- Vi har en kunde, der har så store energibesparelser, at hele portens pris er tilbagebetalt på under et år. Og udover de kontante fordele kommer han også til at spare miljøet for over 54 Tons Co2 om året – unægtelig nogle tal der er til at føle på, udtaler Mads Borne og fortsætter.

- Vi forventer, at vores omsætning, der er firedoblet de seneste 4 år, fortsætter i positiv retning. Vi kan, i hvert fald, ikke se nogen afmatning indenfor de næste 12 måneder, siger han afsluttende.

Kilde: Door System - www.doorsystem.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093