23948sdkhjf

FOSS og Ibsen i strategisk samarbejde

FOSS har forhøjet sin aktiepost i Ibsen Fotonik, og de to selskaber udvider dermed samarbejdet om udvikling og fremstilling af spektrometerteknologi til FOSS' analytiske løsninger.
FOSS er blevet aktionær i Ibsen Fotonik gennem en kapitalforhøjelse. De ejer nu 12,5% af aktierne i Ibsen. Investeringen afspejler et voksende partnerskab mellem FOSS' know-how om dedikerede analytiske løsninger og Ibsen's ekspertise i spektrometerteknologi.

Kim Vejlby Hansen, VP Business & Product Development på FOSS, forklarer:

- Ibsen er en dynamisk virksomhed med værdifuld teknologi og en enestående vilje til at samarbejde med sine kunder. Vi er overbevist om, at vi sammen kan styrke FOSS ' position på dedikerede analytiske løsninger til fødevare-, landbrugs-, kemisk og farmaceutisk industri.

Torben Jacobsen, President og CEO for Ibsen Fotonik bemærker:

- FOSS 'ønske om et tættere samarbejde til os er en anerkendelse af vores teknologi og forretningsstrategi. Desuden er FOSS' kendskab til markedet meget værdifuldt for os i vores videre udvikling af virksomheden. Vi forventer med aktieudvidelsen et stigende salg af optiske produkter til FOSS.

Den nye kapitalindsprøjtning i Ibsen vil blive anvendt til at styrke Ibsens samarbejde med FOSS samt bidrage til selskabets udviklingsaktiviteter.

Kilde: Ibsen Fotonik

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109