Sektoren omfatter proces- og analyseudstyr, ingredienser, emballage, IT-løsninger samt nye teknologier som robotter, nanoteknologi eller bioteknologi – kort sagt de teknologiske foranstaltninger, der anvendes til fremstilling og håndtering af fødevarer og drikkevarer.
Analyse af sektorenKonferencen er arrangeret af IFAU - Instituttet for Fødevarestudier og Agroindustriel Udvikling. IFAU har gennemført en analyse af den danske fødevareteknologisektor. Analysen, der fremlægges på konferencen, giver et billede af branchens størrelse, sammensætning, virksomhedspopulationen samt muligheder for vækst og innovation.
Der vil være indlæg fra entreprenørvirksomheder, store virksomheder, forskningsinstitutioner, investorer. Og branchedirektør Ole Linnet Juul fra DI Fødevarer vil præsentere et indlæg om Fødevareteknologi og sammenhæng med fødevaresektorens konkurrenceevne.
Klik her for yderligere information om program og tilmelding.