23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fødevareteknologi i Danmark

Fødevareteknologisektoren i Danmark er en branche med mange virksomheder, et stort internationalt engagement og stærk fokusering på udvikling af nye teknologier. Hør mere om muligheder og perspektiver for branchen på konference den 14. januar 2009.

Sektoren omfatter proces- og analyseudstyr, ingredienser, emballage, IT-løsninger samt nye teknologier som robotter, nanoteknologi eller bioteknologi – kort sagt de teknologiske foranstaltninger, der anvendes til fremstilling og håndtering af fødevarer og drikkevarer.

Analyse af sektoren

Konferencen er arrangeret af IFAU - Instituttet for Fødevarestudier og Agroindustriel Udvikling. IFAU har gennemført en analyse af den danske fødevareteknologisektor. Analysen, der fremlægges på konferencen, giver et billede af branchens størrelse, sammensætning, virksomhedspopulationen samt muligheder for vækst og innovation.

Indlæg fra DI Fødevarer

Der vil være indlæg fra entreprenørvirksomheder, store virksomheder, forskningsinstitutioner, investorer. Og branchedirektør Ole Linnet Juul fra DI Fødevarer vil præsentere et indlæg om Fødevareteknologi og sammenhæng med fødevaresektorens konkurrenceevne.

Klik her for yderligere information om program og tilmelding.

Kilde: DI Fødevarer

BREAKING
{{ article.headline }}
0.08|instance-web02