23948sdkhjf

Fødevareteknologi i Danmark

Fødevareteknologisektoren i Danmark er en branche med mange virksomheder, et stort internationalt engagement og stærk fokusering på udvikling af nye teknologier. Hør mere om muligheder og perspektiver for branchen på konference den 14. januar 2009.
Sektoren omfatter proces- og analyseudstyr, ingredienser, emballage, IT-løsninger samt nye teknologier som robotter, nanoteknologi eller bioteknologi – kort sagt de teknologiske foranstaltninger, der anvendes til fremstilling og håndtering af fødevarer og drikkevarer.

Analyse af sektoren
Konferencen er arrangeret af IFAU - Instituttet for Fødevarestudier og Agroindustriel Udvikling. IFAU har gennemført en analyse af den danske fødevareteknologisektor. Analysen, der fremlægges på konferencen, giver et billede af branchens størrelse, sammensætning, virksomhedspopulationen samt muligheder for vækst og innovation.

Indlæg fra DI Fødevarer
Der vil være indlæg fra entreprenørvirksomheder, store virksomheder, forskningsinstitutioner, investorer. Og branchedirektør Ole Linnet Juul fra DI Fødevarer vil præsentere et indlæg om Fødevareteknologi og sammenhæng med fødevaresektorens konkurrenceevne.

Klik her for yderligere information om program og tilmelding.

Kilde: DI Fødevarer

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097