23948sdkhjf

Danisco nedjusterer

Ingredienskoncernen nedjusterer forventningerne til bundlinjeresultatet, men opjusterer sit omsætningsskøn.
Danisco øger sit omsætningsskøn til 13,3 mia. kr. (13,0 mia. kr.) og fastholder forventningerne til organisk vækst på mindst 6%. Resultatet før skat ændres til 1,3 mia. kr. (1,4 mia. kr.)., mens forventningerne til resultatet efter skat sættes til ca. 950 mio. kr. (1 mia. kr.). Det skriver selskabet i sin nyeste regnskabsopgørelse for andet kvartal, der netop er blevet offentliggjort.

I perioden realiserede Danisco en omsætning på 3,3 mia. kr. og et resultat før skat på 317 mio. kr. Den organiske vækst accelererede og nåede op på 11% for kvartalet, hvilket er i overensstemmelse med koncernens langsigtede vækstmål. I regnskabet hedder det, at Food Ingredients opnåede 9% organisk vækst og Genencor 16%.

Administrerende direktør Tom Knutzen udtaler:

- Trods den urolige økonomiske situation har vi indtil videre klaret os igennem den turbulente tid, uden at det har haft dramatiske konsekvenser for vores aktivitetsniveau; dog ser vi nu ændrede adfærdsmønstre hos kunderne. Vores langsigtede vision forbliver intakt. Vi vil fortsætte med at implementere vores strategi, fokusere på aktuelle forretningsmæssige udfordringer og styre vores forretning gennem den nuværende volatilitet i markedet. Vores højeste prioritet er at tage hånd om de udfordringer, Sweeteners står overfor, og genvinde momentum i Genencors marginer.

Kilde: Halvårsregnskab 2008/09 - Dansico

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079