23948sdkhjf

Stor millionordre til Catering Engros

Catering Engros A/S skal levere kolonial-, frost og friskvarer til mere end 200 kantiner og storkøkkener over hele landet. Aftalen er flerårig og har en årlig værdi af 150 millioner kroner.
Foodservice grossisten Catering Engros A/S og serviceleverandøren Compass Group A/S, der bl.a. står bag kæderne Eurest og Medirest, har indgået en samarbejdsaftale, der gør Catering Engros A/S til leverandør af alle fødevarer og nonfood varer til Compass Group A/S i Danmark. Aftalen er flerårig og har en årlig værdi på mere end kr. 150 millioner kroner

Dermed fortsætter Catering Engros A/S den vækststrategi, som virksomheden har præsteret de seneste 4 år. Catering Engros A/S brød den magiske omsætningsgrænse på 1 mia. kr i det seneste regnskabsår.

- Tilgangen af Compass Group kommer på et godt tidspunkt nu, hvor alle taler om en stagnation i markedet. Vi har gearet vores forretning til vækst, så timingen kan nærmest ikke være bedre, udtaler markedsdirektør Henrik Clausen.

Compass Group A/S vurderes til at være den største indkøber af fødevarer på foodservice markedet i Danmark og ordren forventes at skabe 20-25 nye arbejdspladser hos Catering Engros A/S i Hvidovre og Middelfart. Aftalen forventes desuden at kunne give synergier både distributions- og indkøbsmæssigt.

Kilde: Catering Engros A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078