23948sdkhjf

Toms ikke enig i GDA-beskyldninger

Slikgiganten Toms er meget uenig i Forbrugerrådets klage over anvendelsen af den nye GDA mærkning på bl.a. Toms Guldbarre.
Hos Toms er man helt uenige i kritikken og udlægningen af motiverne for mærkningen. De begrunder dette på deres hjememside:

- Som vi tidligere har vist, går vi ind for reel forbrugeroplysning og skjuler ikke, at mange af vores produkter har et højt kalorie-indhold. GDA ordningen kræver lidt tilvænning, men vil på sigt gøre det nemmere for forbrugerne at forstå, hvor meget af deres dagsbehov af f.eks. sukker, som en portion af et givet produkt indeholder, står der skrevet.

Endvidere skriver producenten:

- Danske fødevareproducenter kan heller ikke leve med at skulle benytte forskellige emballager for de samme produkter i Danmark og på eksportmarkederne. GDA-ordningen er tænkt brugt på tværs af de europæiske markeder og bruges allerede af en række store internationale fødevareproducenter. Flere store engelske supermarkedskæder har også indført GDA på deres egne varer. Toms tror på, at GDA er kommet for at blive og vil være et redskab, som forbrugerne sætter pris på, når de har vænnet sig til det.



Kilde: Toms

Læs mere om: Toms
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094